Montagelinje for nye pumper

Montagelinjen anvendes udelukkende til nye pumper som ikke har været i drift hos kunden. Herved elimineres risiko for krydskonterminering med bakterier. To portalkraner og specialværktøj for opretning med måleur eller laser sikrer at arbejdsmiljø og kvaliteten altid er i top.
Alle pumper som leveres fra Lobe CE mærkes og registreres med serienummer, således at vil altid har styr på hvorledes den pågældende pumpe er konfigureret.

Certificeret test unit & egen malekabine

Hvor det er ønsket eller påkrævet kan vi verificere at pumpen lever op til kundens krav og specifikationer. Test uniten er forsynet med varmelegeme, således at erformance testen kan også kan gennemføres med varmt vand for at simulere performance under CIP.

Vi har egen malekabine hvor vi kan lakere op til 8 meter lange pumper i den ønskede farve eller specifikation.

Hvor det er et ønske/krav monteres pumpen på vor certificerede testunit. Testuniten klarer test af pumper op til 4″. Pumpetest kan også gennemføres med op til 90°C varmt vand for simulering af CIP vask.

Uniten er forsynet med en 11 kW frekvensomformer som giver mulighed for at regulere pumperne i området fra 0 – 150 Hz.
Gear udvekslingen indtastes så omdrejninger vises korrekt.

Tryk og flow måles med certificerede og kalibrerede instrumenter for optimal sikkerhed. Data kan logges til en fil for eksport/rapport.