Ledige stillinger
Lobe ApS anvender rekrutteringspartnere og modtager ikke ansøgninger direkte!
Stillingen skal søges via Profilpartners.dk eller deres tlf. 43 43 40 60
StillingsbetegnelseSALGSCHEF (Salgschef/115120)
NøgleordDu er den spillende træner, der både er målorienteret og god til at engagere og motivere dine medarbejdere
ArbejdsstedVamdrup ved Kolding
VirksomhedsbeskrivelseLobe ApS er et ingeniør- og handelsfirma beliggende i Vamdrup i trekantsområdet. Virksomheden har mere end 30 års erfaring med rådgivning og projektering af procesudstyr, og leverer ikke blot en pumpe/maskine, men en komplet løsning med kompetent rådgivning.

Lobe forhandler udelukkende produkter af meget høj kvalitet. Det er deres overbevisning, at kvalitet betaler sig i længden, men selv den bedste pumpe kan imidlertid blive slidt eller gå i stykker og kræve et hurtigt serviceudkald.

Fra virksomhedens centrale placering i Vamdrup serviceres kunder i stort set hele Danmark på et par timer. Serviceopgaver i Norge og Sverige udføres af virksomhedens servicepartnere.

Kunderne udgør et bredt udsnit af skandinaviske industrivirksomheder og offentlige institutioner.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.
StillingsbeskrivelseMed reference til direktøren, som også er stifter af virksomheden, får du det overordnede ansvar for salg af virksomhedens brede produktsortiment inden for højkvalitets pumper, der sælges til et bredt spekter af industrivirksomheder.

Du bliver en del af ledergruppen og er til dagligt tilknyttet kontoret i Vamdrup, hvor du får ansvaret for interne og eksterne salgskonsulenter. I denne meget udadvendte og salgsorienterede stilling forventes du både at arbejde operationelt men også strategisk med salg. Du tager udgangspunkt i den overordnede salgsstrategi, men byder gerne ind med forslag til nye tiltag eller måder at gribe salget an på.

Du forventes, at være meget synlig i marken, idet du både fokuserer på selv at være aktiv på salget med egne Key Accounts, som du opdyrker og plejer relationerne til samtidig med, at du er den spillende træner, der forstår at motivere og lede dine medarbejdere.

Virksomhedens imponerende produktsortimentet er opdelt i 4 segmenter, som henvender sig til hver sin målgruppe. Da afdelingens salg af pumper foregår på tværs af de 4 segmenter, er der mange spændende kundeemner både inden for det private og i de offentlige virksomheder.

En af dine opgaver bliver at strukturere og professionalisere salget, for herved at styre salgsorganisationen mod et mere målrettet salg på et marked, hvor der både er mange eksisterende kunder, som kan udbygges og mange nye potentielle kundeemner.

I din funktion som salgschef i Danmark komme du - foruden dit tætte samarbejde med direktøren - til at arbejde tæt sammen med den teknisk chef og de salgsansvarlige for Sverige og Norge. Når det drejer sig om specifikke tekniske spørgsmål eller problemstillinger, har du god mulighed for at trække på teknisk knowhow både inhouse hos dine kollegaer og eksternt hos de mange anderkendte pumpeproducenter.

Du får således en meget spændende og udfordrende stilling, hvor du har god mulighed for at være medvirkende til at gøre Lobe´s succesfulde rejse endnu mere succesfuld.
MrkSalgschef/115120
EgenskaberDu forstår at sætte både kunden og dine medarbejdere i centrum og er derfor en god relations opbygger, der er empatisk, god til at lytte men samtidig også målrettet i dit arbejde.

Du er den moderne leder, som gerne går forrest og tør tage et ansvar, samtidig med du forstår at motivere og engagere dine medarbejdere, så I fungerer som et fælles team.

Du arbejder struktureret og er i stand til at se landsigtet, samtidig med at du er medvirkende til både at nå dine egne og virksomhedens overordnede mål.
UddannelserDet er en fordel, hvis du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, maskinmester eller andet relevant.
ErhvervserfaringDu har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har god salgserfaring med tekniske produkter til dansk industri.
Sprogkundskaber/ITDu behersker dansk og engelsk i både skrift og tale på forretningsniveau og kan begå dig på de skandinaviske sprog. Det vil endvidere være et plus, hvis du kan begå dig på tysk. Du er rutineret bruger af ERP/CRM systemer.
LønDu får en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.
Du tilbydesDu får en meget spændende stilling, hvor du kommer ind i en virksomhed, som er i rivende udvikling, og hvor der vil være god mulighed for at byde ind og bidrage til en endnu større succes.
Sådan ansøger du Ansøgningsprocessen foregår i samarbejde med headhunter og rekrutterings-bureauet Profilpartners, du bedes derfor sende din ansøgning via Profilpartners´ hjemmeside på følgende direkte link: profilpartners.dk
Lobe ApS anvender rekrutteringspartnere og modtager ikke ansøgninger direkte!
Stillingen skal søges via Profilpartners.dk eller deres tlf. 43 43 40 60