STOR ERFARING MED DIMENSIONERING AF PROCES ANLÆG
Pumpen er hjertet i proces anlæg

Pumpen er ofte hjertet i process anlæg. Hvis pumpen står stille, står hele processen ofte stille, med enorme produktionstab til følge. Der er derfor essentielt at pumper dimensioneres korrekt. Vi har gjort denne udfordring til vort speciale.

Høj kvalitet og korrekt dimensionering er vejen til success
Dimensionering der holder

Korrekt dimensionering af rørføring, motorstørrelse pumpetype og styrings metode m.m. er afgørende for at opnå en stabil og økonomisk drift i et proces anlæg, specielt når der skal pumpes med tykflydende og aggressive væsker. Ofte skyldes høje driftsomkostning fejldimensionering ar rørføring, pumpetype, materialevalg eller lignende.

Komplette løsninger og kompetent rådgivning

Vore ingeniører har mere end 30 års erfaring med dimensionering af proces anlæg. Vi leverer således ikke blot en pumpe, men en komplet løsning og kompetent rådgivning.

Vi er af den overbevisning, at kvalitet betaler sig i længden. Alle vore leverandører producerer high end produkter med focus på driftssikkerhed og driftsøkonomi.

Lobe Aps har opbygget et skandinavisk servicenetværk der sikrer kunden hurtig og kompetent service. Vore servicepartnere er alle specialuddannet i vore produkter.

I kraft af vore leverandørers store internationale salgs og service netværk kan vi endvidere rekvirere service globalt. Med forhandlere i hele verden er kunden sikret maksimal oppetid, uanset lokation.

På vort store lager i Vamdrup ved Kolding har vi alle normale sliddele, samt et bredt udsnit af vore pumper på lager. Vi kan således reagere hurtigt hvis uheldet er ude.

Eksempler på gennemførte projekter

Pumper for tensider, lak og maling
ATEX godkendte JEC loberotor pumper med plasma hærdet pumpehus, rotorer og overtryksventil for transfer af lak, maling og tensider

Dosering af diverse kemikalier
Dosering af diverse kemikalier til farmaceutisk industri i Danmark. SYDEX M-serie i syrefast rustfri stål, opbygget som unit.

Transfer pumper for maling
Komplet bestykning af maling fabrik med 3″ ARO membranpumper i rustfri stål. Kunden valgte ARO pga. det lave energifiorbrug.

Komplet bestykning af detergentfabrik
Stor dansk detergentfabrik bestykket med ARO trykluftdrevne membranpumper.  Af hensyn til kemisk resistens, blev pumperne blev leveret i polyppropylen med PTFE membraner.

Digepumper til beredskabsstyrelsen
Lobe projekterede og leverede 2 stk. selvansugende digepumper, hver med kapacitet på 18.000 l/min. Pumperne blev leveret på special designede trailere, godkend for udrykning med blå blink.     Se video

Transportable skyllemaskiner
ARO trykluftdrevne stempelpumper, monteret på unit med hjul. De syrefaste stempelpumper er designet for højtryksspuling med aggressive kemikalier.

Produkter til kemi- & procesindustri
 • Industri lobepumper
 • Neddelere
 • Excentersnekke pumper
 • Slangepumper
 • Centrifugalpumper industri
 • Stempel pumper
 • Membranpumper
 • Magnetkoblede pumper
 • Skruecentrifugal pumper
 • Tandhjulspumper
 • Liverani impeller pumper
 • BÖRGER propelomrører