KOMPLETTE LØSNINGER MED HIGH END PRODUKTER
Høj kvalitet og korrekt dimensionering er vejen til success

Pumpen er ofte hjertet i process anlæg. Hvis pumpen står stille, står hele processen ofte stille, med enorme produktionstab til følge. Der er derfor essentielt at pumper dimensioneres korrekt. Vi har gjort denne udfordring til vort speciale.

Kompetent rådgivning optimerer driftsøkonomi

Korrekt dimensionering er afgørende for at opnå en stabil og økonomisk drift i et proces anlæg, specielt når der skal pumpes med tykflydende og aggressive væsker. Ofte skyldes høje driftsomkostning fejldimensionering ar rørføring, pumpetype, materialevalg eller lignende.

Vore ingeniører har mere end 30 års erfaring med dimensionering af proces anlæg. Vi leverer således ikke blot en pumpe, men en komplet løsning og kompetent rådgivning.

Produkter til kemi- & procesindustri
  • Industri lobepumper
  • Neddelere
  • Excentersnekke pumper
  • Statiske & dynamiske miksere
  • Centrifugalpumper industri
  • Tandhjulspumper
  • Liverani impeller pumper
  • Slangepumper
Eksempler på gennemførte projekter

Pumper for tensider, lak og maling
ATEX godkendte JEC loberotor pumper med plasma hærdet pumpehus, rotorer og overtryksventil for transfer af lak, maling og tensider

Dosering af diverse kemikalier
Dosering af diverse kemikalier til farmaceutisk industri i Danmark. SYDEX M-serie i syrefast rustfri stål, opbygget som unit.

Transfer pumper for maling
Komplet bestykning af maling fabrik med 3″ ARO membranpumper i rustfri stål. Kunden valgte ARO pga. det lave energifiorbrug.

Komplet bestykning af detergentfabrik
Stor dansk detergentfabrik bestykket med ARO trykluftdrevne membranpumper.  Af hensyn til kemisk resistens, blev pumperne blev leveret i polyppropylen med PTFE membraner.

Digepumper til beredskabsstyrelsen
Lobe projekterede og leverede 2 stk. selvansugende digepumper, hver med kapacitet på 18.000 l/min. Pumperne blev leveret på special designede trailere, godkend for udrykning med blå blink.     Se video

Transportable skyllemaskiner
ARO trykluftdrevne stempelpumper, monteret på unit med hjul. De syrefaste stempelpumper er designet for højtryksspuling med aggressive kemikalier.