Specialister i skånsom og hygiejnisk pumpning

Vi har specialiseret os i skånsom og hygeejnisk pumpning af fødevarer og farmaseutiske produkter. I kraft af vort brede produktprogram som omfatter såvel skruespindelpumper, loberotorpumper, membranpumper og og centrifugalpumper er vi i stand til at vælge den optimale pumpe.

Kvalitet betaler sig i længden

Vort motto er, at kvalitet betaler sig i længden. Dette afspejler sig i, at vi altid anvender højkvalitets produkter i anlæggene og dimensionerer med driftssikkerhed og driftsøkonomi for øje. Herved opnås oftest den bedste totaløkonomi.

Produkter indenfor Food og Farma
 • Skruespindel- & lobepumper
 • WL serie
 • Sanitære centrifugalpumper
 • Statiske & dynamiske miksere
 • Liverani impeller pumper
 • BH serie
 • Verderflex Vantage 5000
 • Verderflex Ds500
 • Verderflex Rollit Hygienic
 • Tilbehør til Dura & VF
 • Slanger til OEM pumper
 • Verderair HI CLEAN
 • Verderair VA-EH serie sanitære eldrevne membranpumper
Dimensionering der holder

Korrekt dimensionering af rørføring, motorstørrelse pumpetype og styrings metode m.m. er afgørende for at opnå en stabil og økonomisk drift i et proces anlæg, specielt når der skal pumpes med medier som skal behandles skånsomt. Ofte skyldes høje driftsomkostning fejldimensionering af rørføring, pumpetype, materialevalg eller lignende.

Komplette løsninger og kompetent rådgivning

Vore ingeniører har mere end 30 års erfaring med dimensionering af proces anlæg. Vi leverer således ikke blot en pumpe, men en komplet løsning og kompetent rådgivning.

Vi er af den overbevisning, at kvalitet betaler sig i længden. Alle vore leverandører producerer high end produkter med focus på driftssikkerhed og driftsøkonomi.

Lobe Aps har opbygget et skandinavisk servicenetværk der sikrer kunden hurtig og kompetent service. Vore servicepartnere er alle specialuddannet i vore produkter.

I kraft af vore leverandørers store internationale salgs og service netværk kan vi endvidere rekvirere service globalt. Med forhandlere i hele verden er kunden sikret maksimal oppetid, uanset lokation.

På vort store lager i Vamdrup ved Kolding har vi alle normale sliddele, samt et bredt udsnit af vore pumper på lager. Vi kan således reagere hurtigt hvis uheldet er ude.

Eksempler på gennemførte projekter

Skånsom pumpning af hytteost
Efter at have testet adskillige pumpetyper valgte kunden pulsationsfrie lobe pumper fra Lobe til deres nye fabrik. Lobe projekterede og leverede alle fortrængningspumper til projektet.

Skånsom pumpning af koagel – 80 M³/t
Kunden ønskede ekstra skånsom pumpning af ostekoagel med 80 M³/t. Lobe installerede langsomtgående loberotor pumper med pulsationsfrie lober, specielt udviklet til koagel.

Dosering af smagsstoffer
VerderFlex slangepumperne har til opgave at dosere smagsstoffer og aromaer igennem sugelanser ind i cirkulationslinjen efter pasteuriseringens processen.

Komplet bestykning af norsk mejeri
Et norsk mejeri valgte Lobe som primær pumpeleverandør. Skånsom produkbehandling og attraktiv pris var nogle af de kriterier der blev lagt vægt på. Komplet dimensionering blev foretaget af Lobe’s ingeniører.

Proceslinje for lakseaffald
Komplet linje for neddeling og pumpning af fiskeaffald. Til projektet blev valgt en BÖRGER Unihakker og en JEC loberotor pumpe med plasma hærdede rotorer.

Bestykning af slagterier
Lobe har bestykket en del slagterier. Pumperne anvendes til blod, indvolde og på slagteriernes renseanlæg. Vort brede program af såvel fødevarepumper som pumper og neddelere til affald har gjort os til en foretrukken leverandør.