Slangepumpe fra Verderflex serien er netop blevet leveret til en farmaceutisk kunde. Pumpens opgave er at dosere glycerol med et varierende flow fra 0-200 L/t som skal bruge videre i processen til fremstilling af medicin.

I tæt dialog med kunden faldt valget på Verderflex Rapid RS17 modellen takket være pumpens gode ansugningsevne og doseringsnøjagtighed. Pumpen er udstyret med en massiv fødevaregodkendt transparent silikone slange, som sikrer en sikker og pålidelig drift.

Med flere forskellige dimensioner på slangerne er pumpen fleksibel i forhold til ønsket kapacitet som kan variere fra 156-1020 L/t. Vedligehold af pumpen indebærer kun slangeskift, som udføres nemt og hurtigt.

Fordele ved Verderflex Rapide slangepumpe:

  • Selvansugende
  • Tåler tørkørsel
  • Lang levetid på slangerne
  • Ingen akseltætninger eller ventiler
  • FDA & EC1935/2004 & USP Class VI certificering
  • Højeste levetid på slangen på markedet