Ingeniør/maskinmester med kommerciel indstilling  

Jobbet
Med baggrund i din uddannelse kommer du efter endt introduktionsforløb til at varetage mange forskellige opgaver indenfor pumpeberegning. Herunder tryktabsberegninger, CAD tegning, beregning af energiforbrug, udlægning af frekvensomformere, tilbudsgivning samt leveranceopfølgning og kundekontakt.

I næste fase udbygges dit ansvar til ligeledes at omfatte projektledelse med direkte kundeansvar for udvalgte segmenter. Yderligere gennemførelse af hele salgsprocessen og internt supportere øvrige salgsmedarbejdere.

Din baggrund
Du har en uddannelse som f.eks. maskiningeniør. Måske har du et par år på bagen med erfaring fra industrien eller en håndværksmæssig baggrund og lige blevet færdig med din uddannelse, klar til at omsætte teorien til praksis. Da vi arbejder med udenlandske leverandører er det et krav at du kan kommunikere på engelsk og gerne tysk. Du er rutineret IT bruger. Vi arbejder med Navision, Microsoft Office samt Inventor.

Som person er du struktureret, initiativrig samt nysgerrig og ser muligheder frem for begrænsninger, samtidig evner du at holde flere bolde i luften på en gang.

Vi tilbyder
Et job i en mindre virksomhed som er i vækst. Omgangstonen er uhøjtidelig og vi vægter samarbejde og godt humør særdeles højt.

Ansøgning
Send venligst din ansøgning bilagt CV til Ejner Iversen, eller på mail til:  ehi@lobe.dk 
Ansøgningsfrist 30 Juni 2016 .


Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker yderligere information
.


Åbningstider:

Kontoret er åbent alle hverdage fra 800 - 1600


 

 

lobe ApS Norge
Aslakveien 14
0753 Oslo - Norge
Phone:  +47 915 315 40


 

lobe ApS  
Fabriksvej 15 
6580 Vamdrup 
Telefon:  +45 76 84 34 84
 

Send mail 
 

         

Her finder du os >>

  kontakt